(van nieuwsuitberkelland.nl)

NEEDE – Met een gezellige middag voor alle vrijwilligers die tijdens de activiteit met Hemelvaartsdag op het Vlearmoesplein, georganiseerd door Café de Ruif en Café Vally’s, geholpen hebben ziet Café de Kroeg deze zondagmiddag het levenslicht. Vanaf nu kan iedereen in de vroegere Rooi’n Vos terecht om te vergaderen of zijn of haar feestje te vieren. Vaste openingstijden heeft De Kroeg niet. Voor alle informatie over de boekingsmogelijkheden kun je kijken op http://www.cafedekroegneede.nl Er verschenen op Facebook een aantal foto’s van de kroeg, hiermee krijgt men meteen een goede indruk van de horecagelegenheid aan de Wheemerstraat 1. De nieuwe uitbaters hebben duidelijk “De sfeer van weleer” willen creëren, wat ons betreft is dat uitstekend geluk! Check de foto’s en oordeel zelf.

69422908_510004579767112_4781691204939022336_n